Opendeurdag De Groot Bewerkingsmachines: Volop noviteiten

Bezoek op zondag 18 maart 2018 van 10u tot 17u de Opendeurdag bij De Groot Bewerkingsmachines voor het laatste nieuws, heel veel nieuwe en gebruikte machines én het testcenter met handgereedschappen. Een vol programma voor massief- én plaatbewerking voor hout en kunststof. 
Opendeurdag De Groot Bewerkingsmachines: Volop noviteiten De Groot bestaat 40 jaar. Reden genoeg om extra uit te pakken tijdens deze Opendeurdag. Kom onder andere kijken naar de voordelen van DAS Double Action System op uw CNC-gestuurde bewerkingsmachine. DAS is een systeem dat een extra horizontale bewerking toevoegt aan uw freesmachine zonder dat het u extra ruimte kost. Een test opstelling met een Biesse Rover K/FT staat voor u opgesteld.
Daarnaast demonstreren we het Biesse Winline cnc-gestuurd bewerkingscentrum voor ramen en deuren en ook de nieuwste Altendorf formaatzagen staan voor u opgesteld. Bent u op zoek naar een frees, vlakbank, vandiktebank, combimachine of meer? Dan mag u de Opendeurdag niet missen, want voor alle bezoekers hebben we speciale acties op de voorraadmachines van Casadei. U maakt ’t met De Groot!
www.degroot.nl/opendeurdag-2018
Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?
Abonneren

Delen


Interzum 2019