Innovatief, functioneel en duurzaam

Fatboy werkt samen met het Franse bedrijf Longchamp om de iconische Lamzac® O opblaasbare zitzak een make-over te geven in de stijl van de al even iconische tas Le Pliage®.

Innovatief, functioneel en duurzaam | Vaktijdschrift Interieurbouw
Innovatief, functioneel en duurzaam | Vaktijdschrift Interieurbouw

Met hun gedeelde waarden van innovatie, functionaliteit en duurzaamheid creëerden Fatboy en Longchamp hét must-have accessoire van komende zomer: de Glamping O, een opblaasbare zitzak die je overal kunt neerzetten om lekker in weg te zakken – van je woonkamer tot je tuin, van een festival tot het strand.

De Glamping O is uitzonderlijk licht, duurzaam en – ja, echt! – gemakkelijk op te blazen. Hij is verkrijgbaar in drie opvallende kleuren – acid green, candy pink en emergency orange – die passen bij het Le Pliage®-kleurenpalet van dit seizoen. De zitzak heeft een handig zijvak met de signature leren klep van de tas en is afgewerkt met Fatboy’s kenmerkende rode label met het logo van de samenwerking. En last but not least staat duurzaamheid ook centraal bij dit ontwerp: Glamping O is gemaakt van 100% gerecycled polyester, en de leren bekleding is LWG Gold-gecertificeerd.