Circulariteit, industrialisering en digitalisering centraal

Van maandag 6 tot en met vrijdag 10 februari vindt BouwBeurs 2023 in Koninklijke Jaarbeurs plaats. Centraal staat de transitie in de bouw met als thema’s circulariteit, industrialisering en digitalisering.

Circulariteit, industrialisering en digitalisering centraal | Vaktijdschrift Interieurbouw

Daarmee is het event een must voor iedereen in de bouw: van opdrachtgever tot vakman, van architect tot toeleverancier. De BouwBeurs staat vol met innovatie, duurzaamheid en partnerships gericht op de toekomstbestendigheid van de bouw.

Joyce van de Hoef, beursmanager BouwBeurs: ‘We komen met een groot aantal nieuwe onderdelen op het gebied van circulariteit, industrialisering en digitalisering. Zo is er een speciaal Cirkeltheater ingericht waarin bezoekers kennis kunnen opdoen over circulair ontwerpen en bouwen. Daarnaast is er het Techforum waarin het thema digitaal bouwen wordt toegelicht. Ook nieuw zijn de BouwBeurs Awards, innovaties van exposanten die de aandacht van de markt verdienen. De winnaars worden tijdens de beurs bekendgemaakt. Daarnaast staan de bekende activiteiten zoals wedstrijden en diverse demo’s weer op het programma.’

De inschrijving voor bezoekers is inmiddels geopend. Toegang tot het evenement is gratis op uitnodiging van exposanten, partners of de organisatie.