Licht uit natuurlijk gelooid leer

Met de ervaring in leerverwerking, heeft Cuero Design sinds kort een lampenserie aan de collectie toegevoegd. Het dikke Italiaans leder blokkeert al het licht, waardoor een ontspannen neerwaartse verlichtingservaring ontstaat.

Licht uit natuurlijk gelooid leer | Vaktijdschrift Interieurbouw

De lampen zijn in drie verschillende maten leverbaar: 25, 35 en 45 centimer doorsnede. Door te mixen en matchen in kleurleder en vier verschillende kleuren top is de lamp geheel te personaliseren.

De lampenkappen zijn uiteraard 100% natuurlijk gelooid leder, duurzaam in productie en in levensduur.

Wanneer je plantaardig gelooid leer ruikt, kan het goed zijn dat je wordt herinnerd aan een goede wijn. De heerlijke aroma's van natuurlijke tanines vervangen het chroom tijdens het looiproces. Deze oude manier van leer maken zorgt er dus voor dat u het idee krijgt aan een heerlijke wijn te ruiken.

Plantaardig gelooid leer gaat veel langer mee dan chroom gelooid leer. De reden waarom plantaardig gelooid leer duurder is dan chroom gelooid leer is dat het vele malen langer duurt om het te maken. De natuurlijke chemicaliën zijn niet zo effectief als de zware metalen, waardoor het langer duurt. Een langer proces betekent een duurder product.

Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

Interieurbouwonline nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven

Delen