Beheer wie er zonder sleutel binnen kan

Er zijn tegenwoordig veel momenten waarop er niemand fysiek op kantoor aanwezig is, maar pakketjes blijven wel nog steeds toekomen. Via de erg handige Nuki app kan je van overal de deur openen met een simpele druk op de knop.

Beheer wie er zonder sleutel binnen kan | Vaktijdschrift Interieurbouw
Beheer wie er zonder sleutel binnen kan | Vaktijdschrift Interieurbouw

Zo kan je de koerier makkelijk binnenlaten in een eerste ruimte waar leveringen makkelijk kunnen worden achtergelaten. Ook wanneer de klusjes- of poetsdienst langskomt, kunnen die toegang krijgen tot het kantoor wanneer er niemand anders aanwezig is.

De vergrendelingslog geeft up2date informatie over wie er op kantoor is. In de activiteitenlog op de Nuki app kan je op elk moment bekijken wie wanneer de deur heeft geopend. Zo weet je meteen wie er op kantoor is en eventueel iets kan regelen wanneer je zelf thuis aan het werken bent.

Met een Nuki Smart Lock beheer je gemakkelijk wie er allemaal toegang mag hebben tot het kantoor. Via een unieke code die via de Nuki app wordt verzonden, wordt toegang verleend aan de smartphone van een collega. Zo heeft niemand nog een fysieke sleutel nodig, en is er ook geen gedoe meer over verloren of vergeten  sleutels, of wie welke sleutel nu weer had.