Inspiratie op de stand

Enkele highlights op de stand van Ostermann tijdens Hout Pro + waren de matte, supermatte en extreem matte kanten in talrijke unikleuren. Verder vond men er realistisch uitziende hout- en steendecoren en natuurlijk de passende kanten bij verschillende nieuwe collecties, waaronder de Unilin-collectie.

Inspiratie op de stand | Vaktijdschrift Interieurbouw
Inspiratie op de stand | Vaktijdschrift Interieurbouw
Inspiratie op de stand | Vaktijdschrift Interieurbouw

Op de beursstand waren ook veel producten te zien die keuken-, meubel- en interieurbouwers kant-en-klaar op maat kunnen configureren. Hiertoe behoren bijvoorbeeld meubelfronten, lades van Hettich en Grass of meubelrolluiken. Het Ostermann Team gaf ook informatie over nieuwe services, zoals het op maat snijden van Furniture Linoleum, anti-slipmatten of technische profielen.

Ook het nieuwe aluminium kadersysteem Cadro van Hettich was al op de stand te zien. En dat niet alleen: door de diversiteit en flexibiliteit van het systeem kon men nieuwe designmogelijkheden ontdekken om meubelfronten en meubelgrepen op een creatieve, levendige manier te presenteren.

Met de natuuroppervlakken van Ostermann creëert de keuken-, meubel- en interieurbouwer echte blikvangers bij het vormgeven van meubels of wanden. Vanaf nu kan men nog meer decoren om echte blikvangers te creëren bestellen, zoals Roasnbliatn (rozenblaadjes) of Kornbluama (Korenbloemen). Bezoekers van de beurs konden zich ter plaatse overtuigen van het unieke uiterlijk en de aangename geur.

Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

Interieurbouwonline nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven

Delen