Circulaire belcel

COwerk heeft haar belcel, de OMO©, nog eens tegen het licht gehouden en komt met een compleet nieuwe verduurzaamde versie. On-My-Own op de afdeling is aanwezig zijn op kantoor, maar toch even afgezonderd en circulair verantwoord werken.

De dubbele wanden van de OMO© zijn van duurzaam Ecoplex. Om zo min mogelijk
Circulaire belcel | Vaktijdschrift Interieurbouw

De dubbele wanden van de OMO© zijn van duurzaam Ecoplex. Om zo min mogelijk restafval over te houden is het formaat geheel aangepast aan het formaat van de platen. Ecoplex wordt gemaakt van populieren, een boom die relatief snel groeit, dicht bij huis beschikbaar is en dus geen aanslag is op de oerbossen.

De binnenzijde is PET Felt. Dit is geluidsabsorberend, volledig recyclebaar en deels vervaardigd uit gerecyclede drinkflessen. Voor extra geluidsdemping is, met de reststukken van de binnenwanden, in de plafondconstructie een labyrint van PET Felt lamellen gemaakt. De OMO© is akoestisch afgesloten met aan de voorzijde een strook glas waardoor comfortabel gewerkt kan worden zonder het gevoel krijgt in een etalage of vissenkom te zitten.

De OMO© voor twee- en vierpersonen biedt een akoestische ruimte met de flexibiliteit van modulair inrichten. Geen ‘one-sizefits-all’… maar 'many sizes fits all'.

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen