Metselwerk door de interieurbouwer

Of het nu gaat om een klassieke achterwandbekleding of het vormgeven van een plafond of wand van een interieur - Ostermann biedt de keuken-, meubel- en interieurbouwer een veelvoud aan wandbekleding mogelijkheden in natuurlijke baksteen-, natuursteen- of betonoptiek.

Het uitgebreide assortiment bevat onder andere moderne wandpanelen, Sibu design
Metselwerk door de interieurbouwer
Metselwerk door de interieurbouwer

Het uitgebreide assortiment bevat onder andere moderne wandpanelen, Sibu design oppervlakken, steenfineer en de populaire RollBeton oppervlakken.

De veelgevraagde RollBeton-oppervlakken zorgt voor veelzijdige designmogelijkheden. Het lichte, flexibele materiaal is niet alleen geschikt voor het vormgeven van wanden, maar ook van meubelfronten, zuilen of vormdelen. Naast twee gladde decoren zijn er ook varianten in een rustieke plank-look. Deze hebben een plankbreedte van 100 of 200 mm.

RollTravertin is ook een flexibel, buigzaam oppervlak, maar heeft het oppervlak een kalksteenlook. Het oppervlak is gebaseerd op het natuurlijke ‘Romeinse travertin’ een poreus natuurgesteente, dat al in de oudheid voor talrijke bouwwerken werd gebruikt. Net als RollBeton is het materiaal uitermate geschikt het bekleden van wanden, meubelfronten, vormdelen of het bekleden van zuilen.

Om wanden of grote oppervlakken met een realistische baksteen- of natuursteenoptiek vorm te geven zijn er kunststof panelen met vele interessante oppervlakken. Met het blote oog zijn deze niet van massief steenoppervlakken te onderscheiden.