Twee specialistische disciplines onder één dak

Na vier succesvolle jaren door GN Kantentechniek te zijn gedistribueerd wordt het assortiment kantenlijmmachines van de Italiaanse machinebouwer Fravol sinds 1 januari 2022 door Fravol Nederland voortgezet.

Het machinaal verwerken van kanten is zeer specialistisch geworden. Zowel diverse
Twee specialistische disciplines onder één dak

Het machinaal verwerken van kanten is zeer specialistisch geworden. Zowel diverse lijmsystemen als uiteenlopende plaatmaterialen maken het verwerken veeleisender.

Met advies, verkoop en onderhoud richt Fravol Nederland zich op de Nederlandse en Belgische (Vlaanderen) markt. Door de aanwezige vakkennis, support en eigen servicedienst wil Fravol Nederland zich op deze manier onderscheidend maken en zich enkel bezig houden met het aanbieden van innovatieve oplossingen voor de verwerking van kanten.

GN Kantentechniek daarentegen levert de verbruiksproducten en is specialist in onder andere kantenband, smeltlijmen, reinigers, deuvels en stokken voor de interieurbouw, meubelindustrie, timmerbedrijven en groothandel. GN Kantentechniek levert uit voorraad de producten van uitsluitend A-merken waaronder Lamello, Frencken, Hranipex, Jowat, Klingspor en Riepe.

kantentechniek.nl

fravol.it