Smaak- en spraakmakend

Het nieuwe restaurant BlueBlood in Den Haag is geïnspireerd op de onderwaterwereld waarbij de kreeft het pronkstuk is. Niet alleen op de menukaart, maar ook in het design. Het creatieve brein achter BlueBlood is Studio Rehab.

Smaak- en spraakmakend

Eigenaren Jaco de Kempenaer en John de Jong van Rehab zijn trots op dit voor Haagse begrippen eigentijdse concept: ‘We hebben ons voor BlueBlood internationaal laten inspireren. We wilden een uitdagend en spraakmakend ontwerp neerzetten. Zodra men BlueBlood binnenstapt, krijgt men het gevoel van de sfeer van een luxe boot club. Houttinten, zeeblauw en zeegroen voeren dan ook de boventoon in het interieur en door de opstelling van de sofa’s en zitjes krijgt men een huiselijk gevoel en wordt het aantrekkelijk om een gesprek aan te gaan met de naaste tafels. Want samenkomen staat hoog op de agenda bij BlueBlood.’

Het idee achter BlueBlood is dat de fysieke ontmoeting tussen mensen zo intens mogelijk wordt beleefd, zeker in deze periode waar de drang om elkaar weer te ontmoeten alleen nog maar sterker is geworden. Dit zie je vooral terug in de menukaart waarbij alle gerechten gedeeld kunnen worden.