Creativity is intelligence having fun!

LMC heeft in antwoord op de huidige trend van open wandrekken, hangende structuren met verfijnde profielen in zwart, bijzettafels en meubels waar hout en aluminium harmonieus samengaan om een tijdloze industriële look te genereren voor de vakman diverse concepten gebundeld.

Zo is er de CADRO LMC: een modulair programma voor alu-structuren op maat voor alle
Creativity is intelligence having fun!
Creativity is intelligence having fun!

Zo is er de CADRO LMC: een modulair programma voor alu-structuren op maat voor alle projecten, met een assortiment aan profielen en koppelstukken waarmee de eigen creativiteit onbegrensd is. De mogelijkheden zijn inderdaad oneindig, en in combinatie met glas en/of hout maak je zeer persoonlijke ontwerpen die volledig aansluiten met de ideeën en verwachtingen van de eindklant.

De profielen zijn afkortbaar en men kan kiezen voor onzichtbare koppelstukken die in verstek kunnen gesneden worden, of diverse meerwegs koppelstukken om haaks gesneden lengtes te assembleren.

Er zijn eveneens kruisverbindingen verkrijgbaar om de structuur extra te verstevigen. Het is ook mogelijk om met CADRO tafels te realiseren en zelfs vitrines met pivotdeurtjes in glas.

Wie niet de tijd heeft om hiermee zelf aan de slag te gaan, kan ook zijn gading vinden in de programma’s SMART en YOUK voor eenvoudiger composities. En wie deze vorm van maatwerk liever kant en klaar wenst aangeleverd te krijgen als assemblagekit op maat, kan via optimastore.com terecht via het assortiment Open Box.