Best of best

De in september 2021 geïntroduceerde Downline Infinity inductiekookplaat van berbel met geïntegreerde afzuiging krijgt de ICONIC AWARDS 2022: INNOVATIVE INTERIOR best of best.

Best of best

Met een breedte van 900 mm en een diepte van 550 mm is de Downline Infinity ideaal voor kookeilanden.

De robuuste en zware draaiknoppen creëren een intuïtieve bediening door de hoogwaardige en voelbare klikfunctie bij de schakeling tussen de standen. De op het koken afgestemde LED-verlichting van de knoppen ondersteunen het koken visueel door van kleur en helderheid te veranderen.

De Downline Infinity is uitgerust met een krachtig en energiezuinig ventilatieconcept. Eén enkele aerodynamische afscheidingsunit zorgt voor een constante zuigkracht – natuurlijk met behulp van het berbel principe. Via het instroomrooster met schuin geplaatste geleiders worden kookgeurtjes en -dampen betrouwbaar naar binnen gezogen.

De ICONIC AWARDS: INNOVATIVE INTERIOR onderscheidt het beste van het beste uit de interieurbranche en binnenhuisarchitectuur. Deze belangrijke onderscheiding wordt toegekend door de raad voor de vormgeving, die sinds 1953 actief is als wereldwijd toonaangevend kenniscentrum voor communicatie en kennisoverdracht op het gebied van design, merk en innovatie.