Kant-en-klaar

Bij Ostermann kan de keuken-, meubel- en interieurbouwer kant-en-klaar op maat geconfectioneerde aluminium kaders met het passende beslag bestellen.

Het is niet altijd gemakkelijk om het materiaal aluminium te bewerken. Voor het snijden,

Het is niet altijd gemakkelijk om het materiaal aluminium te bewerken. Voor het snijden, zagen en boren is speciaal gereedschap nodig, om nog maar te zwijgen over het uitfrezen voor scharnieren of meubelsloten. Om deze redenen is het voor keuken-, meubel- en interieurbouwers interessant om dit door de professionals van Ostermann te laten doen - van professionals, voor professionals.

Aluminium kaders voor meubelkleppen, draaideuren, schuifdeuren of vitrines worden individueel kant-en-klaar op maat geconfectioneerd. Er zijn, afhankelijk van de toepassing, 7 verschillende profielvarianten met tot wel 3 verschillende oppervlakken verkrijgbaar. Bovendien kunnen, geheel naar wens, de profielen in elke gewenste RAL-kleur gelakt worden.

De aluminium kaders kunnen worden vormgeven met verschillende vullingen, waaronder talrijke glazen vullingen. Hier zijn gelakte, gesatineerde, gestructureerde en doorzichtige alternatieven in verschillende kleuren verkrijgbaar. Voor kasten in de badkamer of voor toepassingen in de winkelinrichting kunnen de aluminium kaders ook worden vormgegeven met een spiegel.