Alles loopt op rolletjes

Ostermann biedt een uitgebreid assortiment aan rollen en wielen aan, geschikt voor elke toepassing.

Alles loopt op rolletjes

Op kantoor, in de werkplaats, bij de winkelinrichting of op de beursstand: wielen en rollen brengen zware voorwerpen in beweging en zorgen ervoor dat de beschikbare ruimte flexibel gebruikt kan worden, omdat men de meubels, werkstukken of display's heel eenvoudig kan wegrollen of verplaatsen.

Thuiswerken en mobiele werkplekken laten zien dat er steeds meer waarde gehecht wordt aan de arbeidsvoorwaarden om flexibel en mobiel te zijn. Grote bureaus en hinderlijke kantoormeubels kunnen in een moderne kantoor met plaatsbesparende alternatieven worden vormgegeven. Met de designrollen en stollengeleiders van Ostermann kunnen bureaucontainers en andere meubels stijlvol worden vormgegeven. Er zijn verschillende varianten voor harde en zachte bodems verkrijgbaar.

Moeten zware, functionele meubels ‘op rolletjes lopen’, dan zijn enkele of dubbele toestelrollen de perfecte oplossing. Ostermann biedt sierlijke rollen met de wieldiameter vanaf 50 mm en een belastbaarheid tot en met 80 kg aan.

De transportrollen van Ostermann zijn gemaakt van kunststof, polyurethaan of rubber en laten geen ongewenste afdrukken op de vloer achter.