Gevulde en ongevulde hotmelts

Met Exomelt 5545 introduceert EOC een ongevulde APAO gebaseerde hot melt voor het verlijmen van de meest voorkomende kantenbanden.

Gevulde en ongevulde hotmelts

Ten opzichte van de EVA gebaseerde hot melts biedt dit product een groot aantal voordelen zoals zeer goede verwerking op diverse kantaanlijmers, zeer dunne, zogenaamde ‘0’lijmvoeg, zeer goede temperatuurstabiliteit in de smelter en een hogere temperatuur- en vochtbestendigheid van de verlijming. Naast Exomelt 5545, die verkrijgbaar is in vijf verschillende kleuren, zal in Q1 van 2022 deze reeks verder uitgebreid worden met gevulde en ongevulde hot melts voor kantverlijming en profile wrapping.

Eveneens nieuw gaat de aanvulling van het assortiment zijn met reactieve 1K PU gebaseerde hot melts. Naast reactieve PU’s voor Automotive en de Grafische industrie zullen er eveneens hot melts voor de houtverwerkende industrie en interieurbouw opgenomen worden. Zo zal er onder andere een Reactieve een-componentlijm met een lange open tijd en een goede hechting aan een breed assortiment materialen voor lamineren toegevoegd worden. Evenals een hot melt voor het fabriceren van samengesteld parket.

Natuurlijk gaan de benodigde cleaners voor het reinigen van gereedschap en apparatuur niet vergeten worden ter vervolledigen van het gamma.