Interieurontwerp met hout plaatmateriaal

Decoratief plaatmateriaal is het perfecte materiaal voor het ontwikkelen van maatwerk interieurs of meubelen. Met het Italiaanse merk Cleaf biedt DecoLegno een uitgebreide collectie plaatmateriaal met de natuurlijke uitstraling en beleving van hout.

Mensen voelen zich beter in ruimtes waar ze zich verbonden voelen met de natuur. Het

Mensen voelen zich beter in ruimtes waar ze zich verbonden voelen met de natuur. Het gebruik van natuurlijke materialen in het interieur blijkt goed te zijn voor onze geest en onze gezondheid. Maar hout is ook bewerkelijk, niet kleurvast en vraagt veel onderhoud. Ook budget technisch is echt hout niet altijd mogelijk. Een passend alternatief is decoratief plaatmateriaal met een natuurgetrouwe uitstraling. Innovatieve productietechnologieën maken het mogelijk om decors en reliëfs te creëren die een heel natuurlijke indruk geven. Sta versteld van de gelijkenis met echt hout.

Van walnotenhout tot eikenhout

Walnotenhout is op dit moment bijzonder populair. Het is een van de mooiste houtsoorten, die zich uitstekend laat combineren met trendy unikleuren of met materialen als natuursteen en terrazzo. De collectie Poro Noce heeft een levendige nerftekening en een subtiele structuur, en biedt daarmee die beleving van notenhout. Gaat jouw voorkeur uit naar de uitstraling van eikenhout? Dan is structuur Sherwood het passende alternatief. De matte optiek, de natuurgetrouwe, rustieke tekening en de bijzondere dieptewerking geven ieder interieur- of meubelontwerp een authentiek karakter. Of kies voor de uitstraling van dennenhout in de collectie Millenium of de unieke Okobo-structuur, die is geïnspireerd op het hout van de Paulowna boom. Kortom: voor iedere interieurvraag heeft DecoLegno een passende oplossing.

Hout voor natuurlijk interieurontwerp

Met al deze houtstructuren, geef je een natuurlijk tintje aan elk interieur. De diversiteit in de collectie maakt dat er voor ieder project een passend materiaal is. De producten decorspaanplaat en bijpassend ABS-kantenband bieden een oplossing voor ieder interieurvraagstuk. Van wandafwerking tot keukenfronten, van deuren tot badkamermeubels. Oplossingen voor retail, kantoor of particuliere interieurs en hospitality concepten.

decolegno.nl