Toegangspoort tot de Chinese markt

Design Shanghai presenteert met trots een gloednieuw, geavanceerd designevenement - Design Shenzhen, 9-12 december 2021.

Toegangspoort tot de Chinese markt

Design Shenzhen 2021 deelnemer Moooi

Met meer dan 150 merken en installaties van wereldklasse wordt Design Shenzhen het grootste gecureerde evenement in zijn soort dat ooit in de stad is gezien.

Onder de deelnemende zijn onder meer Ligne Roset, Moooi, Scavolini, Duravit, Villeroy & Boch, Yohji Yamamoto, Caesarstone en vele anderen. Wereldwijd talent erkent Shenzhen als de stad van de toekomst.

Design Shenzhen is voor veel merken de nieuwe bron voor geavanceerde kunst, design en technologie, en een toegangspoort tot de Chinese markt. Prestigieuze prijsuitreikingsprogramma's zoals het Japanse Good Design Select gaan naar Design Shenzhen om in China te debuteren.

De vooraanstaande Britse instelling RIBA zal academische ondersteuning bieden voor Design Shenzhen via haar programma's, waaronder China Architect 100.

Beijing Contemporary toont kunstwerken uit meer dan 10 galerijen en verkent de fusie van hedendaagse kunst en design.

China's boomtown Shenzhen is de meest concurrerende en innovatieve stad van het land en trekt toonaangevende technologische vernieuwers en gerenommeerde culturele instellingen aan, van TikTok tot de V & A.