Eén vorm en meerdere ontwerpen van albast

ICONIC is een gloednieuw concept met een familie van verlichtingselementen van Atelier Alain Ellouz. Het doel is om eenheid en consistentie te brengen in termen van stijl, materiaal en ontwerp in elk soort project.

Eén vorm en meerdere ontwerpen van albast

ICONIC is een eerbetoon aan de hedendaagse architectuur, waarvan het alle codes overneemt. Deze familie van verlichtingselementen speelt op verschillende constructies op basis van eenvoudige, onconventionele, conische vormen gebeeldhouwd uit albast. ICONIC is verkrijgbaar in vier verschillende ontwerpen, LAB, FLO, PLI en GAMA als een set die een samenhangende stijl biedt dankzij gedeelde contouren.

Elk van deze ontwerpen presenteert verschillende soorten verlichting in verschillende formaten. Elk stuk is ontworpen met een gewichtloze, slanke structuur, die vrouwelijke contouren en abrupte randen combineert. De subtiele achtergrondverlichting van albast verspreidt een natuurlijke uitstraling terwijl het leven in de steen blaast.

Dit volledige assortiment elegante verlichtingselementen is ontworpen voor zowel hotels als woningen en voegt de perfecte noot toe aan elk type interieur, van de meest klassieke tot resoluut eigentijdse stijlen.