Terrazzo of Hongaarse punt

Als interieur- of meubelbouwer ben je altijd op zoek naar een bijzonder materiaal dat past bij het interieurontwerp. Een materiaal waarmee jij een uniek interieur of meubelontwerp kunt ontwikkelen. Speciale interieurs beginnen met de HPL Specials collectie van DecoLegno.

Deze collectie HPL-plaatmateriaal bevat uiteenlopende bijzondere decors, variërend van

Deze collectie HPL-plaatmateriaal bevat uiteenlopende bijzondere decors, variërend van natuurlijke houtstructuren in planken of Hongaarse punt, tot rauwe steensoorten. En van de stoere uitstraling van terrazzo, tot textiel decors die een 3D-beleving geven.

Nieuw in de collectie HPL Specials

Nieuw in de collectie HPL Specials zijn de Terrazzo in grijs en de Dandy Wood met een houtbelijning in Hongaarse punt in een lichte taupe kleur en in antraciet. Terrazzo wordt voornamelijk verwerkt in vloeren, maar dit HPL-plaatmateriaal maakt andere toepassingen mogelijk. Wat dacht je bijvoorbeeld van een werkplek of bureau uitgevoerd in Terrazzo? Of gebruik de Dandy Wood eens als tafelblad, bijvoorbeeld bij de inrichting van een strandtent of restaurant. Maar ook thuis zorgt de Dandy Wood voor een stijlvolle en luxe uitstraling.