Afscheiden in een handomdraai

Eén van dé blikvangers op de Prowood 2021-stand van Van Hoecke was ongetwijfeld REVEGO van Blum, de oplossing voor flexibel ruimtegebruik die nieuwe mogelijkheden zal scheppen in de interieurwereld.

Afscheiden in een handomdraaiAfscheiden in een handomdraaiAfscheiden in een handomdraai

Dat nieuwe vouwschuifdeursysteem zal het immers mogelijk maken om in een handomdraai een thuiskantoor, een keukenzone of zelfs een heel woongedeelte te laten verdwijnen of verschijnen.

Blum voegt met MERIVOBOX ook  een nieuw ladesysteem toe aan hun gamma. Maar ook voor LEGRABOX worden de designmogelijkheden uitgebreid met nieuwe kleuren, structuren en bedrukkingen.

Dé innovatie voor TA’OR BOX is de hoogteverstelling die volgend jaar geïntegreerd wordt in de ladezijkant. Die zal toelaten om met TA’OR BOX ook de buitenkant van het meubel tot in de puntjes af te werken dankzij een heel precieze en traploze instelling.

Orgalux is een hoogwaardig assortiment van lade-indelingen en keukenhulpjes met een eigen design voor iedere woonruimte. Ze zijn volledig aanpasbaar aan gewoontes en noden waardoor ze flexibel in te zetten zijn. Diezelfde flexibiliteit is ook terug te vinden in de bestelmethodes.