'Good Design Award 2021' voor schuifladeplatform

Het Japan Institute of Design Promotion (JDP) heeft het innovatieve AvanTech YOU schuifladeplatform van Hettich onderscheiden met de 'Good Design Award 2021'.

'Good Design Award 2021' voor schuifladeplatform'Good Design Award 2021' voor schuifladeplatform

De traditierijke 'Good Design Award' is het enige uitgebreide beoordelings- en aanbevelingssysteem voor productdesign in Japan. De jaarlijks uitgereikte prijzen worden ook internationaal erkend als bewijs van uitstekende kwaliteit op het gebied van functionaliteit en design.

Bij de beoordeling van AvanTech YOU prees de jury vooral de onzichtbare techniek en de vele individuele aanpassingsmogelijkheden. Het innovatieve schuifladesysteem overtuigt door zijn hoge designstandaard met een puristische, slechts 13 mm dikke ladezijwand. De veelzijdige vormgevingsopties van het platform bieden ongekende mogelijkheden voor hoogwaardig, individueel meubeldesign en exclusieve interieurvormgeving.

Het eenvoudige montage- en verstelconcept van AvanTech YOU is precies afgestemd op de behoeften van meubelfabrikanten, aannemers en installateurs. Hettich ontwikkelt zijn schuifladeplatform voortdurend verder: dit voorjaar nog werd de nieuwe functie 'AvanTech YOU Illumination' gepresenteerd, waardoor elke schuiflade zijn eigen led-lichtsignatuur kan krijgen.