Geïnspireerd op marmer

Silestone by Cosentino lanceert haar tweede serie onder het nieuwe merkimago. De nieuwe Silestone huisstijl wordt onderstreept in de Ethereal-collectie, die wordt ondersteund met een grote campagne met het internationaal mode-icoon Cindy Crawford.

Geïnspireerd op marmer

Deze evolutie van Silestone leidt tot een reeks patronen op een wit canvas, ontworpen om een bestseller in interieurontwerp te worden en die de belangrijkste reden zijn voor de titel van Cindy Crawfords campagne met Silestone Ethereal, 'Metamorphosis'.

Deze op marmer geïnspireerde collectie bestaat uit vier kleuren; Ethereal Dusk, Ethereal Haze, Ethereal Glow en Ethereal Noctis, die de droomachtige schoonheid van de lucht nabootsen. De marmer dessins bestaan uit diepe, fijne aders op een witte ondergrond.

Met HybriQ+ worden ten minste 20% gerecyclede grondstoffen gebruikt bij de productie van Silestone.

Bovendien onderscheidt de HybriQ+-technologie zich door de nieuwe formule in de samenstelling van Silestone, waarbij de aanwezigheid van kristallijn silica aanzienlijk is verminderd. In plaats daarvan wordt een nieuwe hybride formule gebruikt van minerale grondstoffen met gelijke of betere prestaties dan kwarts en materialen van gerecyclede oorsprong.

Bekijk hier de video