Hoogwaardige afwerking en uiterst perfectionisme

White Tulip is een holistische badkamercollectie van Philippe Starck voor Duravit – inclusief een compleet assortiment kranen.

Hoogwaardige afwerking en uiterst perfectionisme

Alle componenten hebben een buitengewoon verfijnde uitstraling en de vorm van een tulp in bloei komt terug in de hele collectie.

De focus van de Franse ontwerper bij het werken met Duravit was om een nalatenschap te creëren: ‘Werken met Duravit betekent consequent en voor de lange termijn werken aan duurzaamheid en een lange levensduur.’ Met zijn expressieve details en tijdloos design, gecombineerd met eersteklas afwerking en state-of-the-art technologie, voldoet het assortiment aan de hoogste eisen. ‘Het gaat om minimalistisch, tijdloos design en perfecte kwaliteit’, vat Starck samen.

De White Tulip kranen getuigen van een uniek oog voor detail. Het consequente designelement is de licht naar buiten hellende handgreep die dankzij het gladgepolijste oppervlak uiterst eenvoudig en prettig te bedienen is. Hoogwaardige afwerking en het uiterste perfectionisme komen tot uiting in de 160 smalle, verticaal gegraveerde strepen die de kraan zijn bijzonder verfijnde karakter geven.