Snelle en persoonlijke keuze uit breed assortiment

Keukengroothandel Nederland, KGHN.nl, is een succesvolle, snelgroeiende groothandel met ruim 20 medewerkers, gevestigd in Tiel, waar het kantoor en eigen distributiecentrum zich bevinden.

Foto van linksboven: Bertho (verkoop), Eric (backoffice), Johan (buitendienst), Rik
Snelle en persoonlijke keuze uit breed assortiment
Snelle en persoonlijke keuze uit breed assortiment

Foto: Boven van links Bertho (verkoop), Eric (backoffice), Johan (buitendienst), onder van links Rik (verkoop) en Willem Rijkers

Je kunt bij KGHN.nl terecht voor nagenoeg alle merken keuken inbouwapparatuur. Dagelijks staat er een gedreven en goed geïnformeerd team klaar. Van de vraag, tot de offerte en de bestelling tot aan de bezorging aan de deur, alles is tot in de puntjes geregeld bij KGHN.nl.

Keuken inbouwapparatuur is altijd een lastig onderwerp. Niet alleen voor de consument maar ook voor de keukenbouwer, de architect, de interieurbouwer of de projectontwikkelaar. Welk merk is goed, past het wel, maak ik de juiste keuze, of wat betekend eigenlijk die functie nu voor mij als klant? Veel vragen bieden vele oplossingen, maar kunnen ook voor heel veel fouten en dus kosten zorgen. Daarom is KGHN.nl gespecialiseerd in inbouwapparatuur voor de zakelijke markt.

Keuzes

KGHN.nl kan helpen in de keuzes, welke merk te adviseren aan de klant, zorgen dat de apparaten naast elkaar ook echt passen, dat de modellen bij elkaar horen en aangeven wat echt noodzakelijk is en wat eventueel niet. De oplossingen gaan verder dan alleen de verkoop.

De vele merken die het portofolio biedt zorgen ervoor dat u altijd kunt slagen met uw klant. Op het platform kan men rustig ook samen met een klant de apparatuur bekijken. Nadat een inlog is verkregen (BTW nummer en KvK verplicht) kan men rustig rondkijken en een keuze maken uit het brede assortiment in de verschillende merken inbouwapparatuur.

De prijzen die daar worden getoond zijn conform de consumentenprijs, dus aanbieders kunnen ook rustig samen met de klant een keuze gaan maken. Nadat een offerte is aangevraagd volgt een persoonlijke aanbod via mail.

KGHN.nl staat voor:

* Persoonlijk advies: medewerkers die kennis hebben van de inbouwmarkt/keukenmarkt helpen persoonlijk met een aanvraag.

* Passende oplossingen: KGHN.nl denkt mee. Komt u er niet uit met uw klant, schroom niet en bel, zij helpen u graag.

* Ruim assortiment: alle merken onder één dak. Als ze het niet kunnen leveren wordt samen naar een perfecte vervanger gezocht.

* Gemak van online offerte aanvraag: via de offerte button online heel gemakkelijk en snel een persoonlijke offerte in huis.

* Levering: vanuit het eigen logistiek centrum wordt met eigen chauffeurs in neutrale vrachtwagens de aankoop bezorgd, ook op locatie bij de eindklant.