Laat je ambacht zien

Carhartt wil graag vaklieden M/V in de spotlights zetten met hun ambacht en passie. Dat doet ze met de nieuwe campagne #carharttwin.

Laat je ambacht zien

Deelnemers laten zien wat ze kunnen en inspireren daarmee de nieuwe generatie ambachtslieden. Op Instagram bijvoorbeeld, met als doel mensen te enthousiasmeren te kiezen voor een vak waarbij je de handen uit de mouwen steekt en mooie dingen maakt. Een win-win situatie want er zijn mooie prijzen te winnen voor alle deelnemers.

In Nederland zijn 800.000 vaklieden werkzaam bij 420.000 bedrijven. De komende tien jaar zijn er nog eens 500.000 extra vakmensen nodig. Dat zijn er behoorlijk veel. Carhartt Workwear zet zich in om mensen te laten zien hoe mooi het is om met je handen te werken.

Post je foto of video op Instagram en gebruik #carharttwin. Je maakt dan kans op een Carhartt outfit ter waarde van € 1.000. Alle deelnemers krijgen sowieso een voucher voor 30% korting bij aankoop van werkkleding via carhartt.com. De actie loopt tot 1 december 2021. De winnaar wordt via loting bekend gemaakt.

Klik hier voor de campagne-video.