Optisch gemoderniseerd

Het wastafelassortiment van Geberit Renova Plan is verder geactualiseerd en er zijn nieuwe badkamermeubels en kleuren toegevoegd aan de serie.

Optisch gemoderniseerd

Door de uitbreiding van de serie worden de ontwerpmogelijkheden voor de moderne badkamer verder vergroot. Ook het ladenconcept is herzien en biedt nog meer opbergruimte in de gezinsbadkamer.

Het design van de rechthoekige wastafelmodellen van Geberit Renova Plan is optisch gemoderniseerd. De wastafel van het formaat 100 x 48 cm is daarnaast vanaf nu ook met twee kraangaten verkrijgbaar, zodat deze als dubbele wasplaats kan worden gebruikt.

Om meer ontwerpmogelijkheden te bieden is het badkamermeubelassortiment van de Renova Plan serie verder uitgebreid. Voor alle actuele wastafels is er nu een passend meubel. Het meubelportfolio bevat, naast de bestaande kleuren hoogglans wit en mat lava, twee nieuwe kleuren, te weten: licht noten hickory en noten hickory.

Een van de andere highlights van Geberit Renova Plan is het nieuwe schuifladenconcept van de badkamermeubels. De schuifladen hebben in combinatie met de standaardwastafel van de serie vanbinnen geen uitsparing voor de sifon meer nodig.