Nieuwe showroom en hoofdkantoor

Na maanden van voorbereiding staat de heistelling op de kavel en gaan de palen de grond in voor de nieuwe showroom en hoofdkantoor van DecoLegno.

Nieuwe showroom en hoofdkantoor

Op woensdagmiddag 22 september 2021 hebben Patrick Leering en Guido Hofman, eigenaren van DecoLegno, onder vakkundige begeleiding van bouwpartner Hecon, de eerste paal de grond in geslagen.

Guido Hofman, mede-eigenaar en managing partner van DecoLegno:  ‘Met het gehele team van DecoLegno, familie, vrienden en de bouwpartners hebben we het glas geheven op de bouwlocatie, ter ere van het feit dat de echte start nu gemaakt is.’ 

Zoals het er nu uitziet zal het gebouw in maart 2022 klaar zijn en kan de interieurbouw beginnen. Naar verwachting neemt dit traject ongeveer twee maanden in beslag en verhuist DecoLegno medio juni 2022 van Wormerveer naar Westzaan.

DecoLegno werd elf jaar geleden in Zaandijk opgericht als exclusief leverancier van de collectie decoratief plaatmateriaal van het Italiaanse merk Cleaf. DecoLegno is momenteel gevestigd in Wormerveer.

Foto: De oprichters van DecoLegno vanaf links Guido Hofman, Annemarie Wallenburg en Patrick Leering.