Één aluminium kadersysteem voor grenzeloze meubelideeën

Of het nu gaat om het ontwerpen van een eigen, handgemaakte meubelcollectie, de shop met de exclusieve interieurinrichting of de inrichting in de particuliere woonomgeving – met Cadro zet Hettich nieuwe maatstaven voor de vereenvoudiging van de individuele interieurbouw.

Één aluminium kadersysteem voor grenzeloze meubelideeënÉén aluminium kadersysteem voor grenzeloze meubelideeënÉén aluminium kadersysteem voor grenzeloze meubelideeënÉén aluminium kadersysteem voor grenzeloze meubelideeën

De meest ingenieuze ideeën overtuigen door hun eenvoud. Cadro is daar ontegenzeggelijk één van, want de grenzeloze vormgevingsmogelijkheden zijn gebaseerd op een systeem van aluminium profielen, verbindingselementen en toebehoren. Dit resulteert in uiterst functionele meubelconcepten met een hoogwaardige vormgeving, die volledig vrij en expliciet op de toepassing of de branche kunnen worden afgestemd. Het spectrum van designvarianten reikt van open tot gesloten meubels, die op zichzelf kunnen staan of aan bestaande meubels worden bevestigd en ook aan de wand kunnen worden opgehangen of op de vloer kunnen staan. Het ranke kadersysteem geeft het meubel een minimalistisch design.

Mat zwart of RVS

De basis van de diversiteit wordt gevormd door verschillende aluminium profielen in mat zwart of roestvrij staal finish, die zijn ontworpen voor 16 mm dikke legplanken en 6 mm dikke glasplaten of 4 mm dikke glasplaten voor vitrines. De aanpasbaarheid van het Cadro kadersysteem aan de eigen wensen wordt mogelijk gemaakt door de eenvoudige combinatie met Hettich meubelbeslag en systemen. Zo ontstaan zeer aantrekkelijke, open meubelconcepten van Cadro in combinatie met het veranderlijke schuifladesysteem AvanTech YOU, waarbij de wensen van de klant op het gebied van kleur, formaat en materiaal zeer eenvoudig kunnen worden gerealiseerd. Bovendien bieden draaideuren met Sensys scharnieren of in- en opliggende schuifdeuren met SlideLine M of SlideLine 66 talrijke vormgevingsmogelijkheden voor gesloten meubels of in combinatie met schap-elementen of glas voor vitrines. Goed doordachte toebehoren maakt ook verlichting met led-strips of verborgen wandmontage mogelijk. Ook de uitrusting met in hoogte verstelbare stelvoeten of wielen is mogelijk. Daarnaast zijn ook bijpassende grepen en knoppen in het doordachte toebehoren opgenomen.

Snelle montage

De aluminium profielen worden ingekort tot de gewenste lengte en in standaardafstand van het profieluiteinde worden gaten voor de stelschroeven geboord. Het verbindingselement wordt ingezet en de stelschroef vastgedraaid. Alles met een hoge verwerkingsnauwkeurigheid zonder lelijke voegen. Cadro montagehulpmiddelen ondersteunen een snelle en nauwkeurige verwerking.