In verschillende budgetten en uitvoeringen

Derako opereert voortaan met acht productlijnen houten plafonds en wanden in verschillende budgetten en uitvoeringen.

In verschillende budgetten en uitvoeringen

Er zijn twee systemen te onderscheiden: Lineair, waarbij de houten latten liggend worden gemonteerd en Grill, waarbij staande houten latten worden gebruikt, voor extra dieptewerking. Per systeem zijn er vier productlijnen, de Base-Line, Pro-Line, Exclusive-Line en Cloak Wood.

De Base-line geeft een voordelige gestandaardiseerde optie voor een massief houten plafondsysteem. Pro-Line geeft wat meer ontwerpvrijheid. Er is keuze uit een breed assortiment systeemtypes, houtsoorten, maatvoeringen en afwerkingen.

Exclusive-line is ideaal voor meer innovatieve oplossingen, zoals organische gebouwvormen en variërende patronen, gewelfd of gebogen.

Met meer dan 20 jaar ervaring in het produceren van massief houten plafond- en wandsystemen heeft Derako de systeemvariant Cloak Wood aan zijn portfolio toegevoegd.

Lineair en Grill Cloak Wood bestaat uit een kern die beschikbaar is in diverse breedtes en lengtes. Deze kern wordt voorzien van een hoge kwaliteit natuurlijk houtfineer. Het product is beschikbaar in een aantal standaard maatvoeringen en een breed assortiment aan fineeruitstralingen. Het biedt een prachtig en prijsvriendelijk alternatief voor de toepassing van luxe, soms kostbare, houtsoorten. De natuurlijke uitstraling en beleving van massief hout blijft, terwijl de toepassingsvoordelen worden vergroot.