Slank en rechtlijnig

De keukenmengkraan op het aanrecht vormt het middelpunt van al het keukenwerk. De nieuwe mengkranen in het keukenassortiment van Kludi vallen dan ook op door hoge mate van functionaliteit en prestatie.

Slank en rechtlijnigSlank en rechtlijnig

Het slanke en rechtlijnige ontwerp van de Kludi M2 keukenmengkraan sluit perfect aan bij een jonge, moderne keukenambiance; slank en trendbewust met rechte, zuivere belijning. De minimalistische vorm geeft de Kludi M2 extra dynamiek en frisheid. Het harmonieuze samenspel van het ronde kraanhuis met de vlakke, schuin oplopende uitloop en dito slanke bedieningshendel versterken het kenmerkende uiterlijk. De uitloop, bewust hoog op het slanke kraanhuis geplaatst, is maar liefst 360 graden draaibaar. Dit zorgt voor veel werkruimte en extra comfort bij de spoelbak.

‘Natuurlijk is voor de hedendaagse consument ook het uiterlijk van de kraan belangrijk. Tenslotte is de keuken een weerspiegeling van de persoonlijke woonstijl. Dat geldt des te meer in de moderne open keuken die gastvrij in directe verbinding staat met de woonkamer’, legt Piet Pirovano, directeur van Kludi Benelux uit.