Natuurgetrouwe uitstraling

Kies voor Alvic Syncron en beschik over gemelamineerd spaanplaat met een zeer natuurlijke finish die bovendien zeer krasvast is.

Natuurgetrouwe uitstraling

Alvic Syncron is een synchroon meelopend gestructureerd paneel met een aantrekkelijk bereik waarin het ontwerp en de afwerking elkaar aanvullen om zeer natuurlijke en decoratieve oppervlakken te verkrijgen. De selectie in het Syncron-assortiment kan perfect worden gecombineerd met de hoogglans Luxe- en ultramatte Zenit-serie van dit Spaanse topmerk.

De Alvic Syncron-collectie bestaat uit 34 toepasbare voorraaddecors. Het onderscheidende van deze collectie zijn de decors in bijvoorbeeld marmer, natuursteen en linnen. Doordat het reliëf exact de tekening van het patroon volgt (synchroon) wordt er een zeer natuurgetrouwe uitstraling gecreëerd. Hierdoor ben je in staat om op een eenvoudige wijze natuurlijk ogende materialen zoals linnen en natuursteen eenvoudig toe te passen in je ontwerpen.

Aan deze collectie voegt Maiburg nu ook een serie nieuwe houtreproducties toe, waarover zij erg enthousiast zijn. Door het handzame formaat van 2750 X 1240 mm. is dit product uitstekend door elke verwerker toe te passen als fronten en corpussen.