Slimme oplossingen voor kantoor- en keukenmeubilair

Ostermann biedt een compleet assortiment met verschillende productvarianten voor elektronisch in hoogte verstelbare bureau-onderstellen aan.

Daaronder bevinden zich ook drie modellen van het door Ostermann ontwikkelde

Daaronder bevinden zich ook drie modellen van het door Ostermann ontwikkelde kwaliteitsmerk REDOCOL: de e-Desk Eco, e-Desk Pro en e-Desk Pro 90°. Met laatstgenoemde kan men zelfs elektronische in hoogte verstelbare 90°-hoekoplossingen, alsook grote in hoogte verstelbare tafelgroepen creëren - hoogwaardig en perfect voor de toekomst.

Met de gecertificeerde stekkerdozen voor meubilair van Evoline, winnaar van diverse designprijzen, beschikt Ostermann over een breed assortiment van slimme productoplossingen voor modern kantoor- en keukenmeubilair. Van verzinkbare modules tot inbouwmodules of hoekoplossingen en de keuze in het aantal stekkerdozen, USB-chargers en USB aansluitingen. Naast edelstaal geborsteld zijn er ook vele varianten in de trendkleur zwart verkrijgbaar. De speciaal voor gebruik in de keuken ontwikkelde inklapbare module ‘Evoline BackFlip’ is zelfs verkrijgbaar met een witte of zwarte glazen afdekking.

In de Configuratorwereld kunnen inklapbare en verzinkbare modules van Evoline snel en eenvoudig online geconfigureerd worden.