Vederzachte optimale reiniging

De Geberit AquaClean douchewc reinigt de billen met warm water middels de ingebouwde douchefunctie. De douchefunctie start je zelf door op de knop van de bijbehorende afstandsbediening te drukken. Afhankelijk van het toiletmodel zijn er ook extra comfortfuncties in het toilet aanwezig.
Vederzachte optimale reiniging
Alle AquaClean douchewc’s van Geberit zijn uitgerust met de innovatieve WhirlSpray douchetechnologie. De WhirlSpray straal pulseert, waardoor er duizenden luchtbellen in het water ontstaan. Deze bellen garanderen een optimale reiniging, die bovendien vederzacht is.
Met zijn zwevende ontwerp is de Geberit AquaClean Mera (foto) de Rolls Royce onder de toiletten. Naast de bewezen WhirlSpray douchetechnologie, de warmeluchtföhn, het randloze sanitairkeramiek met TurboFlush-spoeling en de geurafzuiging, beschikt de Mera ook over een oriëntatielichtje onder het toilet, een toiletdeksel dat automatisch opent en sluit en een verwarmde bril.
De Geberit AquaClean Sela maakt indruk door zijn elegante uiterlijk. Deze stijlvolle en fraaie douchewc past bij vrijwel elk badkamerdesign vanwege het minimalistische ontwerp. Sela biedt de klassieke functies van een Geberit douchewc.
De Geberit AquaClean Tuma is een compacte alleskunner. Het Comfort model is geschikt voor iedereen, die waarde hecht aan een evenwichtige prijs-kwaliteitverhouding.