Elegant bewegingsontwerp

Met zijn 8 mm Slim Drawer System Vionaro V8 luidt Grass de volgende generatie lades in. Deze wereldprimeur is niet alleen een meesterwerk van techniek - het maakt beweging een sensuele ervaring en is ook een hoogtepunt van tijdloos minimalistisch design.
Elegant bewegingsontwerp Na het verborgen scharnier en de dubbelwandige lade heeft de specialist voor bewegingssystemen een andere innovatie ontwikkeld die normen stelt voor de toekomst. Het Vionaro V8 Slim Drawer System is de dunste stalen ladezijde ter wereld. Met Vionaro V8 heeft GRASS mogelijk gemaakt wat onmogelijk leek en aangetoond dat een ladezijde kan worden afgeslankt tot een dikte van acht millimeter en nog steeds geschikt is voor kosteneffectieve productie. Dit is een visie die ondenkbaar was tot de ontwikkeling van de V8.
Ladezijde, achterpaneel, binnenzijde – alle afzonderlijke onderdelen geven het interieur van het meubilair een resoluut minimalistische elegantie. ‘Vionaro V8 is een ervaring voor de zintuigen. De afwezigheid van iets overbodigs geeft Vionaro V8 een adembenemende eenvoud. De heldere, monolithische vorm zal de tijd en trends overleven,’ zegt Global Brand Manager Harald Klüh.
 
Harmonie in meubels en daarbuiten
Met Vionaro V8 biedt GRASS de perfecte oplossing om keuken-, badkamer- en woonkamermeubels uit te rusten met hetzelfde bewegingssysteem. Het puristische ontwerp stelt Vionaro V8 in staat om een samenhangende schakel te worden tussen de individuele woonruimtes - en maakt tegelijkertijd een optimaal gebruik van opslagruimte mogelijk. De reden: ‘Hoe minder ruimte de technologie inneemt, hoe meer er beschikbaar is voor uw items,’ legt Harald Klüh uit.
Een technologie die miljoenen keren is beproefd, zorgt voor de perfecte bewegingservaring: onder de Vionaro V8-lade zorgt het Dynapro-geleidingssysteem voor uitstekende loopeigenschappen, nauwkeurige beweging en een stabiele constructie.
 
Elegant bewegingsontwerp Eindeloze ontwerpopties
Het Vionaro V8 Slim ladesysteem is verkrijgbaar in vijf lade zijhoogtes: van de plintlade onder de oven tot de pannenlade van 250 mm. Deze lades worden aangevuld met een elegante frameoplossing voor individuele inschuifelementen – zoals glas – zonder voor- en achterpaneelclips.
Vionaro V8 is een ladezijde die uitsluitend van staal is gemaakt - de enige ter wereld die helemaal geen plastic elementen nodig heeft. Alle componenten worden samengevoegd met behulp van de nieuwste laserlastechnologie. Dit zorgt voor maximale stabiliteit, duurzaamheid en garandeert bijna honderd procent recycleerbaarheid.