De nieuwe essentie

Neolith introduceert zijn nieuwe serie ESSENTIALS, een serie waarbij de volle aandacht gericht is op 'de nieuwe essentie' dat voortgekomen is uit de corona-pandemie. 
De nieuwe essentieESSENTIALS bestaat uit 100% natuurlijk materiaal en dankzij een nieuwe formule tot 90% gerecycled materiaal. Bovendien gaat het product dankzij een nieuwe innovatieve technologie de verspreiding van bacteriën zoals Listeria monocytogenes en Salmonella tegen. Als resultaat van de zoektocht naar essentiële elementen die zorgen voor visuele harmonie en functionaliteit, presenteert Neolith ESSENTIALS twee nieuwe op kalksteen geïnspireerde modellen met een rustige vredige uitstraling, geschikt voor design van zowel woningen als zakelijke ruimtes: Shilin en Wulong (foto).
Neolith ESSENTIALS speelt ook in op andere trends in de interieurarchitectuur voor woningen en zakelijke ruimtes, zoals industrieel minimalisme. De nieuwe must in interieuraankleding vereist soberheid, functionaliteit en 'minder is meer'. De nieuwe modellen Metropolitan en Sofia Cuprum 2021 zijn het antwoord van Neolith op deze trends, met een hoofdrol voor metallic tinten die aan de eigentijdse architectuur karakter en een heel stadse uitstraling geven.