Strategische heroriëntatie

Als gevolg van de strategische heroriëntatie op assemblagetechnologie heeft Lamello besloten om de Tanga DX200 op 31.12.2021 uit zijn gamma te halen. 
Strategische heroriëntatie
Eindklanten hebben tot het einde van het jaar de mogelijkheid om bij een gespecialiseerde dealer een Tanga DX200 aan te schaffen.
In het kader van de vervangingsgarantie blijven reserveonderdelen gedurende 10 jaar en koolborstels / schakelaars gedurende 15 jaar beschikbaar. Het Zwitserse familiebedrijf Lamello AG, gevestigd in Bubendorf, slaat een nieuwe strategische richting in. Het bedrijf zal zich voortaan op systeemoplossingen voor houtverbindingen concentreren. In het kader hiervan stroomlijnt het zijn productassortiment. Naar aanleiding van het 50-jarige bestaan in 2019 heeft de onderneming besloten haar bedrijfsstrategie aan de veranderende marktbehoeften aan te passen en het bestaande productassortiment te stroomlijnen. Met deze strategische heroriëntatie richt Lamello AG zich op schrijnwerkers en houtbewerkers. Een belangrijke pijler van het bedrijf blijft het ontwikkelen van unieke producten die een toegevoegde waarde bieden en de productiviteit verhogen. Er wordt gewerkt aan innovatieve ontwikkelingen van veelbelovende producten voor de toekomst.