Uitbreiding en reorganisatie

Vanwege de sterk aanhoudende groei bij Blok Plaatmateriaal wordt de vestiging in Beverwijk gereorganiseerd en het magazijn uitgebreid. 
Uitbreiding en reorganisatieEr komt 1.000m2 aan extra ruimte bij die ingevuld wordt als volautomatische platenmagazijn. Naast de herindeling heeft Blok Plaatmateriaal een deel van het bestaande pand in gebruik genomen. Aan de achterzijde, links van het pand, wordt er gewerkt aan een volautomatisch platenmagazijn, dat september 2021 klaar moet zijn. In 2019 is er in Ede ook al ruimte gemaakt voor een volautomatische platenmagazijn. Door het positieve resultaat komt hetzelfde type machine nu ook in Beverwijk te staan. Met de komst van deze machine kan Blok Plaatmateriaal nog beter aan de toenemende vraag naar plaatmateriaal voldoen en wordt het picking proces vereenvoudigd. Door de machine ook buiten kantoortijden te laten draaien wordt een hogere productiviteit gegarandeerd.
Duivestein Techniek in Oss gaat het volledig automatisch platenmagazijn van 50 x 20 meter en een werkhoogte van 3 meter inbouwen.