Premium partner

Finsa meldt dat Maiburg haar nieuwe premium partner wordt voor Finsa plaatmateriaal in Nederland. Finsa zet in op een duurzame groei van haar bedrijf met maar één doel voor ogen; dichtbij haar klanten staan om de beste service te kunnen bieden. Met het aantrekken van een nieuwe dealer in Nederland kan Finsa dit doel verder uitbouwen.
Premium partner
Maiburg start het partnerschap door de introductie van diverse dragermaterialen en een compacte Gama Duo Essentials-collectie op decoratief gebied. Deze bevat de 9 meest essentiële melamine basisdecors op superPan-plaatmateriaal van Finsa in structuur Soft III. Alle decors zijn uit voorraad leverbaar in de maat 2850x2100x18mm. en daarnaast zijn de witte en zwarte decors ook beschikbaar op 10mm dikte. Van alle decors is tevens HPL in de maat 3050x1300x0,7mm. en bijpassend ABS-kantenband beschikbaar. De overige decors uit de Gama Duo-collectie zijn voorlopig op aanvraag beschikbaar.
Finsa superPan is een plaatmateriaal met hoogwaardige technische eigenschappen die het de ideale plaat maken voor een groot aantal processen en toepassingen. Finsa superPan heeft de volgende voordelen van spaanplaat én HDF gecombineerd:
* Perfect zaagresultaat
* Vlakke toplaag met lage absorptie
* Hoge weerstand
* Uitstekende schroefvastheid
* Hoge impact-bestendigheid
* Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding