Digitale ontvangst

Omdat interzum dit jaar niet doorging in de grote beurshallen in Keulen gooide Blum het over een heel andere, digitale boeg. Met Blum Connects brachten ze Keulen dichterbij dan ooit. 
Digitale ontvangst | Vaktijdschrift Interieurbouw
Digitale ontvangst | Vaktijdschrift Interieurbouw
Digitale ontvangst | Vaktijdschrift Interieurbouw
Digitale ontvangst | Vaktijdschrift Interieurbouw
MERIVOBOX
 
Om alle nieuwigheden in beeld te brengen en in de beste omstandigheden te kunnen tonen aan hun klanten en contacten, werd er in Voralberg wél een echte beursstand opgebouwd. Bezoekers konden ze helaas niet ontvangen, maar het was wel het ideale decor om bezoekers van de beurswebsite digitaal te ontvangen en alle nieuwe producten te tonen aan de geïnteresseerden.
Peter van Hoecke
 
Van Hoecke, de verdeler van Blum-producten in de Benelux, nam zijn klanten mee op sleeptouw doorheen deze (digitale) beurservaring. ‘Op een beurs staat het rechtstreekse contact met onze klanten centraal’, vertelt CEO Peter Van Hoecke. ‘We vinden het dan ook enorm jammer dat we dat al meer dan een jaar hebben moeten missen. Blum Connects gaf ons de kans om nieuwigheden en innovaties wel rechtstreeks te kunnen voorstellen en opnieuw in dialoog te gaan met onze klanten.’
REVEGO
 
Nieuwe mogelijkheden
Dat ze heel wat te tonen hadden, blijkt meteen als je het lijstje met nieuwigheden voor de komende jaren overloopt. Eén van dé blikvangers daarbij is ongetwijfeld REVEGO, de oplossing voor flexibel ruimtegebruik die nieuwe mogelijkheden zal scheppen in de interieurwereld. Dat nieuwe pocketsysteem zal het immers mogelijk maken om in een handomdraai een thuiskantoor, een keukenzone of zelfs een heel woongedeelte te laten verdwijnen of verschijnen.
Blum is natuurlijk al jaren bekend als de koploper op het gebied van boxsystemen. Met MERIVOBOX voegen ze een nieuw ladesysteem toe aan hun gamma. Kenmerkend is de rechte binnenzijde in combinatie met een designlijntje aan de buitenkant. Maar wat vooral opvalt is het gemak om een breed gamma aan lades te creëren met slechts enkele componenten.
LEGRABOX
 
Personaliseren
Daarnaast worden voor LEGRABOX de designmogelijkheden uitgebreid: nieuwe kleuren, structuren, bedrukkingen, … én de mogelijkheid om de binnen- en de buitenzijde van de lade een andere kleur en uitzicht te geven. Zo krijgt u nog meer mogelijkheden om uw meubels te personaliseren.
Bij de AVENTOS-familie, het klapdeurengamma, staan er de komende jaren verschillende wijzigingen op het programma, een eerste stap daarin is het aanpassen van de afdekkappen die met hun strak design perfect passen in moderne interieurs. Later zullen, in navolging van de AVENTOS HK top, ook de andere systemen van deze productgroep (AVENTOS HS/ HL/ HF) in een topversie uitgevoerd worden. Maar het is vooral de AVENTOS HKi die in het oog springt. Onder het motto: hoe onopvallender en ruimtebesparender meubelbeslag is, hoe beter zal deze set naadloos in de zijkant van de kast geïntegreerd kunnen worden.
Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

Interieurbouwonline nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven

Delen