Hoge kwaliteit en individualiteit in winkel en keuken

Individualiteit is de vrijheid om te kiezen. De groeiende megatrend van individualisering stelt nieuwe eisen aan het ontwerp, het gebruik en de functie van kamers en meubels. Dit geldt ook voor de winkel en keuken: een persoonlijk tintje is hier vereist, zoals Hettich het mogelijk maakt met zijn veelzijdige ladeplatform AvanTech YOU. Nu kunt u het systeem gebruiken om verdere, aantrekkelijke ontwerpopties te realiseren. 
Hoge kwaliteit en individualiteit in winkel en keuken | Vaktijdschrift Interieurbouw
Hoge kwaliteit en individualiteit in winkel en keuken | Vaktijdschrift Interieurbouw
Hoge kwaliteit en individualiteit in winkel en keuken | Vaktijdschrift Interieurbouw
Het filigraan Cadro framesysteem in combinatie met AvanTech YOU lades: Sfeervolle winkel- of keukenmeubelen kunnen keer op keer anders worden ontworpen. Foto: Hettich
 
Tijdens de Hettich Xperiencedays 2021 presenteert Hettich zeer functionele concepten voor een breed scala aan toepassingen - eenvoudig te implementeren en volledig individueel in ontwerp. Een nieuwe generatie veelzijdige designable meubels biedt een aanzienlijke toegevoegde waarde voor winkel- en interieurinrichting, dealers en klanten. Maar ook keukenfabrikanten uit het high-end segment moeten deze hoogwaardige meubeloplossingen van Hettich onder de loep nemen: het filigraan Cadro-framesysteem in combinatie met AvanTech YOU-laden in nieuwe functies opent interessante opties voor aantrekkelijk keukenontwerp met veel functies en bijna onzichtbare technologie.
 
AvanTech YOU geeft het meubilair nu op aanvraag een eigen LED-lichtsignatuur. Foto: Hettich

Veel combinaties
Het converteerbare ladesysteem AvanTech YOU maakt individueel klantontwerp in kleur, formaat en materiaal zeer eenvoudig te implementeren. Al in het standaardprogramma biedt het platform veel combinaties voor meer ontwerpvrijheid. Nu geeft AvanTech YOU het meubilair zelfs een eigen lichtsignatuur op aanvraag. Homogeen LED-licht in 4.000 °K in ongebreidelde ontwerpprofielen verlicht de geopende laden van binnenuit of legt accenten naar buiten. Glazen inlays met gepolijste randen kunnen ook in het beste licht worden geplaatst en bieden zo speciale optische effecten. De benodigde energie wordt geleverd door een praktisch, oplaadbaar accupack. Dit elimineert de noodzaak van complexe elektrische verbindingen.
Individueel ontwerp voor winkel en keuken met bijna onzichtbare technologie: het Cadro framesysteem en AvanTech YOU lades, hier met de nieuwe standaard DesignCapes in koper en beton look. Foto: Hettich
 
Ook voor het eerst te zien op de HettichXperiencedays zijn de nieuwe DesignCapes im koper en betonlook, die het standaard assortiment van AvanTech YOU uitbreiden met twee trendy design opties.