Muren zijn niet gemaakt om saai te zijn

Muren hebben ‘power’. Ze kunnen de sfeer van een ruimte bepalen, of dat nu sereniteit, grootsheid, huiselijkheid of feest is. Orac gelooft dat muren het belangrijkste element van een interieur zijn. En daarom zijn ze zo gepassioneerd over hen.  
Muren zijn niet gemaakt om saai te zijn
Muren zijn niet gemaakt om saai te zijn
Muren zijn niet gemaakt om saai te zijn
Muren zijn niet gemaakt om saai te zijn
Orac Decor breidt zijn assortiment 3D-wandbekleding uit met drie nieuwe producten met schuine oppervlakken, beweging in meerdere richtingen en tastbare texturen, ontworpen door Orio Tonini. Deze esthetische visitekaartjes bieden eindeloze mogelijkheden om muren met persoonlijkheid te bekleden.
De profielen zijn van hoge kwaliteit, eenvoudig te plaatsen en gemaakt van duurzame materialen waardoor je er jarenlang plezier van hebt. Bovendien hebben ze bewezen thermische en akoestische isolerende eigenschappen.
 
Novelties
Orac Decor 3D Wall Covering is gebruiksvriendelijk, veelzijdig en de perfecte manier om creatief om te gaan met uw ruimte. Het biedt een gedurfd alternatief voor traditionele platte wandpanelen en laat je fantasie de vrije loop!
De nieuwe W112 RIDGE- en W113 COBBLE-profielen gaan een stap verder door textuur aan structuur toe te voegen. De textuur fungeert als een grafische vingerafdruk die intrigeert en uitnodigt tot aanraking. Hellende vlakken creëren een ultiem spel van licht en schaduw en veranderen de kleurperceptie (felle kleuren worden verzacht, neutrale kleuren krijgen meer diepte). Simpele variaties in richting zorgen voor beweging en contrast.
 
Multifunctioneel
Combineer 3D Wall Covering met creatieve verlichting en het resultaat is spectaculair. Het samenspel tussen licht en reliëf brengt de ruimte tot haar meest dynamische zelf, het licht versterkt de profielen en vice versa. Deze combinatie creëert sfeer op de meest verfijnde en architectonisch interessante manier. Ook hier zijn de mogelijkheden eindeloos!
Daarnaast zijn de 3D Wall Covering profielen multifunctioneel inzetbaar: bedek een volledige wand of plafond voor een absoluut wow-effect of plaats de profielen als moderne lambrisering. Bereik een prachtig effect in elke kamer, van prachtige atria en lobbywanden tot functionele oppervlakken voor keukens en toiletten. De panelen kunnen ook worden gebruikt op deuren of worden toegepast in meubels en kamerelementen zoals kastdeuren, hoofdeinden, balies of een stijlvolle bar.
 
Isolerend
Orac Decor 3D Wall Covering absorbeert tot 25% van een gesprek. Ze zijn ook akoestisch complementair met de meeste andere gebruikelijke bouwmaterialen. Het gebruik van materialen met hoge isolerende eigenschappen zorgt ervoor dat de profielen een vergelijkbaar isolerend effect hebben als een standaard isolatieplaat van dezelfde dikte.
De 3D Wall Covering profielen zijn zo ontworpen dat ze eenvoudig te plaatsen zijn en zo min mogelijk extra afwerking vereisen.
De Orac Decor 3D Wandbekledingsprofielen eindigen altijd in een aansluitend aansluitpunt, waardoor een complete wand kan worden bekleed zonder een overgangsnaad te zien.