Quooker: altijd een kraan die bij je past

Elk keukendesign is anders. Daarom biedt Quooker een brede collectie kranen. Zo zijn er ronde, rechte, klassieke en moderne modellen en zijn alle kranen verkrijgbaar in verschillende finishes. Van tijdloos chroom of rvs tot uitgesproken zwart, goud en messing patina.
Quooker: altijd een kraan die bij je past
Quooker: altijd een kraan die bij je past
Quooker: altijd een kraan die bij je past
Quooker: altijd een kraan die bij je past
Je kan naast 100˚C kokend, warm en koud ook gekoeld en bruisend water uit de kraan tappen als je de Quooker CUBE op het systeem aansluit. Zo biedt Quooker altijd een kraan die past bij jouw keukendesign. Voor welke kraan je ook kiest. Steeds meer consumenten kiezen voor Quooker. In één op de drie nieuwe keukens wordt er inmiddels een geplaatst. Maar waarom kiest de consument voor Quooker, de uitvinders van de kokendwaterkraan?  

Een Quooker brengt gemak
Een pot thee zetten. Pasta koken. Groente blancheren. Maar ook: die vette ovenschaal schoonmaken onder de kokende waterstraal. Direct kokend water uit de kraan is erg handig. En met de CUBE zet je snel tien glazen limonade op tafel of vul je een flesje bruiswater voor onderweg.

Een Quooker bespaart tijd
Als je nooit meer hoeft te wachten tot het water kookt, gaat koken een stuk sneller. Zo bespaar je met een Quooker in huis, elke dag weer, kostbare tijd. 

Bespaar energie en water
Met een Quooker kan je energie en water besparen. Hoe dat zit? Het kokendwaterreservoir van een Quooker is voorzien van hoogvacuümisolatie. De warmte kan hierdoor niet ontsnappen en daarom kost het maar heel weinig energie om het water op een temperatuur van 108˚C te bewaren. Een Quooker verbruikt nog minder dan je wifi-router. Doordat je altijd exact de gewenste hoeveelheid kokend water tapt wordt waterverspilling voorkomen. Daarnaast heeft de Quooker COMBI de functie van een keukenboiler waardoor je de kraan niet eerst een tijdje hoeft te laten lopen voor er warm water uitkomt. Doe de bespaarcheck op quooker.nl/besparen om direct te berekenen hoeveel je kan besparen.

Een Quooker bespaart ruimte
Een Quooker neemt geen ruimte in op je aanrecht. Ruimte genoeg om te hakken, snijden, kneden en choppen. Ook het reservoir in het keukenkastje is zeer compact.

Met een Quooker CUBE minder plastic afval
Sluit je de CUBE aan op je Quooker-systeem , dan komt er ook gekoeld en bruisend water uit je kraan. Je hoeft dus nooit meer water in plastic flessen te kopen; een duurzaam idee.

Een Quooker is veilig
Kokend water, direct uit de kraan. Is dat wel veilig?’ Ons antwoord: een Quooker is de meest veilige keuze voor elk huishouden. De Quooker heeft een kindveilige bedieningsknop. De gehele uitloop is geïsoleerd en als er kokend water getapt wordt, gaat er een lampje branden. De waterstraal is druppelvormig en niet massief, waardoor erge brandwonden voorkomen worden. En misschien nog wel het allerbelangrijkst: een Quooker kan niet omvallen, in tegenstelling tot een waterkoker of pan.