Maatwerk Awards 2020

Het is nu echt aftellen geblazen. Na een waanzinnige regiofinale zijn er nog 52 finalisten in de strijd om de titel ‘Beste Maatwerk 2020’. Deze editie van de Baars & Bloemhoff Maatwerk Awards wordt uitgepakt met een groots digitaal finale-event; de ultieme afsluiting van een jaar vol vakmanschap en innovatie.
Maatwerk Awards 2020
Maatwerk Awards 2020
Maatwerk Awards 2020
De winnaars gaan er met een goedgevuld prijzenpakket vandoor. Lees: de schitterende trofee en een cheque te besteden op baars-bloemhoff.nl

De bekendmaking van de winnaars volg je live via de online kanalen van Baars & Bloemhoff op donderdag 3 juni vanaf 17.00 uur. Iedereen is uitgenodigd om dit spannende en feestelijke moment bij te wonen. Gewoon vanuit je eigen werkplaats, kantine of woonkamer. Erkenning voor jouw vakmanschap is enorm belangrijk. Jaarlijks worden er talrijke prijzen uitgereikt voor het beste gebouw, beste architect of beste interieur, maar de makers die deze prachtige ontwerpen realiseren blijven daarbij vaak op de achtergrond. 
Op donderdag 9 januari 2020 verzamelden ruim 300 interieurprofessionals zich in Broeinest UTR voor de Grande Finale van de Baars & Bloemhoff Maatwerk Awards 2019.
 
Gloednieuwe categorieën
Hoog tijd voor een award vóór en dóór de makers, vond Baars & Bloemhoff. Voor het derde jaar op rij zetten zij jouw werk in de spotlights met dé prijs voor de interieurbouw en meubelindustrie. Naast de bekende categorieën Wonen, Horeca, Retail en Zakelijk, worden er dit jaar awards uitgereikt in een aantal gloednieuwe categorieën. Zo verdienen onder andere duurzame interieurs met oog op de toekomst, mens en milieu vanaf dit jaar extra aandacht met een eigen award.
 
Aan het jurypanel van interieurprofessionals, bestaande uit Marcel Horjus (Horjus Paneel & Meubel), Jeffrey Schaefers (Elmar Houtbewerking), Martin Spijkers (Meubelmakerij Het Woud) Peter Van ’t Wout (Van ’t Wout Interieurbouw), Ellenmarie van Gentevoort (Ellenmarie Meubelmaakster & Vormgeefster), Rik Verlaat (Rik Interieurbouw), Rutger Brand (Kembra) Thijs Bedaux (Bedaux Interieur) Edwin van Noort (Dutch Green Building Council) en Rob van Lith (New Horizon), was het afgelopen maand de eer om de winnaars te selecteren. Vanuit verschillende specialismen beoordeelden zij de finalisten.
De publieksfavoriet van 2019 was Intrica BV met Restaurant Goud. Wie treedt er in de voetsporen van Intrica BV en wordt dit jaar de publieksfavoriet?
 
Publieksprijs
Naast winnaars in de acht categorieën wordt er wederom een Publieksprijs uitgereikt. Wie treedt er in de voetsporen van Intrica B.V. en wordt dit jaar de publieksfavoriet? Breng tijdens de live-uitzending op 3 juni jouw stem uit! Tijdens de uitzending sluiten de lijnen en zal worden onthuld welk project de meeste stemmen van het Nederlandse publiek heeft gekregen en zich terecht de publieksfavoriet mag noemen.
Het belooft een spannende strijd te worden. Benieuwd welke knappe interieurs en maatwerk meubels kans maken op de felbegeerde awards? Ga naar baars-bloemhoff.nl en kies alvast jouw favoriet.