Dubbele winst bij iF Design Awards

Maar liefst twee productontwikkelingen van Hettich hebben dit jaar de gerenommeerde iF Design Award gewonnen: in de categorie 'keuken' koos de jury voor het slanke schuifladesysteem AvoriTech en de Quadro ladegeleider voor vaatwassers.
Dubbele winst bij iF Design Awards
Schuifladesysteem AvoriTech met de slanke 8-mm-ladezijwand en achterwand voldoet exact aan deze wensen van veeleisende keukenklanten in het high-end-segment. Optisch teruggebracht tot de essentie, combineert AvoriTech op elegante wijze understatement met innovatieve schuifladetechnologie. En dankzij het platform-principe zijn individuele klantuitvoeringen en materiaalvarianten eenvoudig te realiseren.
Met het Quadro-ladegeleidersysteem voor vaatwassers neemt Hettich het bekende bedieningscomfort uit meubelen ook over op witgoed. Speciaal geschikt voor permanent vochtige omgevingen 'voelen' de Quadro-ladegeleiders zich bij toepassing in de vaatwasser 'als een vis in het water' dankzij hun eigenschappen en duurzaamheid: de uittrekmanden schuiven zeer soepel en licht in en uit. De optionele demping Silent System brengt de serviesmand bovendien zacht naar zijn eindpositie. Dankzij de meer dan volledig uittrekbare ladegeleider is de mand over de gehele diepte comfortabel bereikbaar.