Focus op duurzaamheid en materiaal

Actuele trends, de laatste productinnovaties, interessante lezingen en de mogelijkheid van een professionele uitwisseling: [email protected] biedt het dit jaar allemaal, ongeacht waar je toevallig bent van 4 tot en met 7 mei.
Focus op duurzaamheid en materiaal  | Vaktijdschrift Interieurbouw
Focus op duurzaamheid en materiaal  | Vaktijdschrift Interieurbouw
In de context van een nieuw en innovatief platform zijn er ontelbare secties te ontdekken op interzum @home, net zo als het geval zou zijn op de fysieke beurs in Keulen.
Dit handelsevent kan gezien worden als een communicatie- en netwerkplatform voor kennisoverdracht tussen research en industrie zowel als voedingsbodem voor nieuwe materialen, trends en technologiën. Onderdeel van het begeleidende programma is dit jaar ook de prestigieuze materialenconferentie materials.cologne
Het materials.cologne platform en de de conferentie voor design en innovatie focussen op materialen en duurzaamheid. De organisator van het event Martin Beeh mikt in samenwerking met interzum @home op specialistische lezingen door internationale experts op het gebied van materiaal-gerelateerde obderwerpen en verschillende zogenoemde masterclasses om een publiek te bereiken van voornamelijk vormgevers, architecten, interieurontwerpers en beslissers van innovatieve bedrijven.