Eenvoudig kennismaken met smart-home

Nuki Smart Lock 2.0 laat mensen eenvoudig kennismaken met de mogelijkheden van een smart-home. Het slimme slot laat mensen een belangrijk onderdeel van hun huis – namelijk de deur – bedienen via een app, zodat ze hun eerste smart-home-ervaring kunnen opdoen. 
Eenvoudig kennismaken met smart-home
Gebruikers hoeven zich geen zorgen te maken op het vlak van privacy: het slimme slot is gecertificeerd is op gebied van veiligheid, werkt via een bluetooth-verbinding en er worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen in de app.
Uit een recente studie blijkt dat meer dan 50% van de mensen die over meer dan twee slimme apparaten bezitten, het liefst zelf extra apparaten installeert. Daarom kunnen het Nuki Smart Lock 2.0 en de Nuki Opener, de Nuki Box en andere accessoires allemaal eenvoudig zelf worden geïnstalleerd, zonder installatieservice. Bijna 50% van de eigenaren van een smart-home hecht ook waarde aan de integratie van verschillende apparaten op eenzelfde platform, om zo het gebruiksgemak te vergroten. Nuki-producten ondersteunen de belangrijkste smart-homeplatformen, zoals Google Home, Amazon Alexa en Apple HomeKit en gebruikers ontvangen regelmatig updates.