Gebruiksvriendelijk toegangsbeheer

2N introduceert vandaag WaveKey, een uiterst gebruiksvriendelijke technologie voor mobiel toegangsbeheer voor kantoor- en wooncomplexen. 
Gebruiksvriendelijk toegangsbeheer
WaveKey-technologie biedt facilitair beheerders en gebruikers veiligere mogelijkheden voor het verkrijgen van toegang tot kantoorgebouwen en wooncomplexen of het herindelen hiervan wanneer de lockdowns eindigen maar de noodzaak van social distancing en coronatests voortduurt.
Met de nieuwe gepatenteerde technologie voor mobiele toegang kunnen deuren in slechts 0,3 seconden ontgrendeld worden, dat is twee keer zo snel als met een RFID-kaart. Een ander belangrijk voordeel is dat WaveKey een einde maakt aan een veel voorkomend probleem dat deuren per ongeluk worden geopend wanneer er een gebruiker langsloopt. De uitgifte verloopt met WaveKey ook sneller en veiliger. Beheerders kunnen op uiterst eenvoudige wijze aanmeldgegevens voor WaveKey toewijzen en intrekken. Zij kunnen deze op afstand naar de smartphone van gebruikers versturen, zodat fysiek contact niet noodzakelijk is. WaveKey komt met al deze mogelijkheden tegemoet aan de vraag van vastgoedbeheerders, architecten en planners om innovatieve oplossingen voor het naleven van de social distancing-richtlijnen en het waarborgen van een hygiënische kantooromgeving.