Industriële doucheschuifdeur

Vanwege de onmiskenbare populariteit breidt Sealskin de Soho collectie verder uit. Hierdoor kan in nagenoeg alle badkamerontwerpen de geliefde ‘Instrustrial Style’ worden toegepast. 
Industriële doucheschuifdeur
Voor badkamers met weinig ruimte of voor diegene die op zoek is naar de echte authentieke industriële look, biedt Sealskin ook Soho schuifdeuren voor de douche. Hiermee kan een ruime douche gecreëerd worden, zónder dat er rekening gehouden hoeft te worden met de ruimte van een openslaande deur. Bijzonder is dat deze schuifdeur niet alleen in een nis of in combinatie met een zijwand geplaatst hoeft te worden. De schuifdeur kan ook met twee zijwanden worden gecombineerd, waardoor een opvallende en exclusieve U-opstelling tot stand komt. De schuifdeuren hebben hetzelfde, kenmerkende ontwerp als de andere producten uit de Soho serie en zijn uitgerust met een verborgen soft open-close-systeem.
Sealskin brengt ook kortere zijwanden, waardoor een Soho douchecabine zelfs in een compacte badkamer geplaatst kan worden. Door de korte wanden voor de inloopdouche te combineren met een langere douchewand, kan er gespeeld worden met de opstelling en is er een bijzonder ruime, open douchecabine te creëren.