Breed en volledig aanbod

De Renova badkamerseries bieden gezamenlijk een breed en volledig aanbod in het basisassortiment, zowel op het gebied van prijs, design als functionaliteit. 
Breed en volledig aanbod
De Renova-familie bestaat uit de basis badkamerseries Renova, Renova Plan -compleet met meubelprogramma - en Renova Compact. Deze laatste serie biedt XS-oplossingen voor kleine badkamers. De Renova-familie is kostenefficiënt en uitermate geschikt voor nieuwbouw-en renovatieprojecten. Tegelijkertijd is de serie bijzonder kwalitatief en biedt het veel mogelijkheden en slimme oplossingen. Het ontwerp is met zijn ronde of rechthoekige design tijdloos en stijlvol. Optioneel is het speciale KeraTect glazuur voor keramiek. Met de Renova badkamerseries kan een badkamer op een eenvoudige en voordelige manier worden gerenoveerd.
Verouderde sanitaire ruimtes kunnen eenvoudig en kostenefficiënt voorzien worden van een frisse, eigentijdse uitstraling met de Renova badkamerserie. Ook in een projectmatige renovatie kan Geberit Renova een aantrekkelijke rol spelen om de huidige woning(bouw)voorraad naar de nieuwste eisen te upgraden.