Spring naar hoofdcontent
Trae Lyx

Trae Lyx

Voor het natuurlijk karakter van je wanden, vloeren en meubels

Bij Trae Lyx halen we onze inspiratie uit de kern van Scandinavisch design: eenvoud, functionaliteit en een diepe verbondenheid met de natuur. 'Trae', dat in de Scandinavische talen 'hout' betekent, en 'Lyx', wat 'pracht' aanduidt, vormen een harmonieuze samensmelting van de Scandinavische levensfilosofie waarin kwaliteit, duurzaamheid, bescherming en gemak centraal staan. We zijn dan ook trots op onze wortels die diep in de Scandinavische tradities van vakmanschap en respect voor natuurlijke materialen liggen.

Ons verhaal is er een van het koesteren van het natuurlijke. We geloven sterk in de schoonheid van hout in zijn meest ongerepte vorm en zetten ons in om deze te behouden en te beschermen. De natuurlijke charme van hout moet niet worden verborgen, maar juist worden gevierd en beschermd.

Kwaliteit is een no brainer

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, niet alleen in het eindproduct maar in elk aspect van ons proces, van selectie van grondstoffen tot duurzame productiemethoden. In de Scandinavische cultuur is kwaliteit een maatstaf voor materiaal of vakmanschap, maar ook een weerspiegeling van zorgvuldigheid en aandacht voor detail. Dit principe is de leidraad in de ontwikkeling van Trae Lyx producten. We kiezen zorgvuldig voor hoogwaardige ingrediënten die de natuurlijke schoonheid van hout versterken en tegelijkertijd zorgen voor duurzaamheid. Dit resulteert in een eindproduct dat niet alleen esthetisch aangenaam is, maar ook bestand tegen de tand des tijds.

Respect voor de natuur en milieu

Duurzaamheid staat centraal in de Scandinavische manier van leven, gedreven door een diep respect voor de natuur en het milieu. Trae Lyx omarmt deze waarde door ecologisch verantwoorde productieprocessen en de keuze voor materialen die zowel veilig zijn voor gebruiker als planeet. Onze producten zijn zo ontworpen dat ze een minimale milieu-impact hebben. Een belangrijk aspect hiervan is dat alle Trae Lyx producten vrij zijn van oplosmiddelen. Dit betekent dat ze niet alleen bijdragen aan een gezonder leefmilieu door het vermijden van schadelijke emissies, maar ook de natuurlijke schoonheid van houten oppervlakken versterken op een manier die duurzaam en verantwoord is. Daarmee zijn onze producten een veilige keuze voor zowel thuis- als professioneel gebruik.

Behoud van charme tot in lengte van dagen

De Scandinavische benadering van design is niet alleen gericht op esthetiek, maar ook op functionaliteit en duurzaamheid. Bescherming van houten oppervlakken is daarom een fundamenteel aspect van Trae Lyx producten. We bieden oplossingen die een sterke, beschermende laag vormen tegen slijtage, vlekken en vocht, waardoor het hout zijn natuurlijke karakter en schoonheid langer behoudt. Dit zorgt voor een duurzaam eindresultaat dat de levensduur van houten oppervlakken verlengt en onderhoud vergemakkelijkt. Zo zorgen we ervoor dat de natuurlijke schoonheid van hout generaties lang behouden blijft, als een duurzaam erfstuk dat het verhaal van een thuis vertelt.

Eenvoudige bescherming, langdurige schoonheid

Gemak is een reflectie van de Scandinavische voorliefde voor eenvoud en functionaliteit in design. Trae Lyx producten zijn ontworpen met het idee dat het behouden van schoonheid niet ingewikkeld hoeft te zijn. Onze behandelingen zijn eenvoudig aan te brengen en te onderhouden, waardoor klanten zonder veel moeite kunnen genieten van prachtige houten oppervlakken. Dit gebruiksgemak zorgt ervoor dat de natuurlijke elegantie van hout toegankelijk is voor iedereen, zonder de noodzaak van gespecialiseerde kennis of gereedschap.

In elk Trae Lyx product komen deze kernwaarden samen, waardoor een harmonie ontstaat tussen Scandinavische tradities en de moderne behoeften van consumenten. Het resultaat is een lijn van producten die niet alleen trouw blijven aan hun Scandinavische wortels, maar ook voorzien in de behoefte aan praktische (we blijven ten slotte wel Nederlands) duurzame, gebruiksvriendelijke en beschermende oplossingen voor houten oppervlakken.

Trae Lyx is daarmee meer dan alleen een merk; het is een gezamenlijke toewijding om de natuurlijke schoonheid van hout te koesteren en te beschermen, met respect voor onze planeet. Het is een uitnodiging om deel uit te maken van een verhaal dat de tijdloze charme van hout viert, waarbij elk product een liefdesbrief is aan de natuur en haar ongeëvenaarde schoonheid.

Wij gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door verder te gaan, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.